De Klant

Blauw Monumentaal Goed is dé specialist op het gebied van monumentaal vastgoedonderhoud. Ze zijn goed in grachtenpandjes, landhuizen en oude binnensteden. Ze denken met je mee in planning, uitvoering en bewaken op een transparante manier je onderhoudsbudget. Oprechte vakmensen!

De Uitdaging

Voor deze specialisten was geen enkele vorm van online aanwezigheid beschikbaar. Hierdoor konden mensen hen niet vinden, en liep men klanten die aangedragen werden mis. Dit maakte acquisitie dus ook een stuk lastiger.

Onze aanpak

Samen met deze klant hebben we gekeken naar de wensen van de doelgroep; naar welke onderdelen zijn ze online op zoek? Met die kennis zijn we mooie oplossingen gaan ontwikkelen waardoor de klanten van Blauw Monumentaal Goed de informatie die ze zoeken ook snel vinden.

Behoefte doelgroepen

Website-functies

Online vindbaarheid

Het Resultaat

Een moderne website met en breed portfolio van afgeronde projecten, uitgebreide omschrijving van het bedrijf en de diensten. Om deze diensten ook snel vindbaar te maken hebben we diverse landingspagina’s gemaakt. Hierin hebben we de zoektermen verwerkt waar de doelgroep op zoekt en waar de concurrentie op te verslaan is.

Fotografie

Bij specialisten zoals Blauw Monumentaal Goed is goed beeldmateriaal van groot belang. Vind maar eens een afbeelding van deze specialistische dienstverlening. Om de projecten, website en printmaterialen van deze klant een boost te geven is onze fotograaf op pad geweest in Amsterdam om een heel aantal projecten vast te leggen. Hieronder het resultaat.