De Klant

Een schilder met 30 jaar ervaring, zowel binnen als buiten maar vooral gespecialiseerd in vooroorlogse woningen. Met een enorme berg ervaring in deze woningen kwam deze schilder een aantal jaren geleden terecht in het gooi, waar veel huizen staan die precies dit vakmanschap nodig hebben.

De Uitdaging

Een schilder zonder huisstijl: geen visitekaartjes, website of autostickers. De grote uitdaging: een verschuiving van buiten- naar binnen werkzaamheden in een hoger segment, passend bij de kwaliteit van deze expert. Omdat hij nooit een website heeft gehad moest ook zijn online vindbaarheid worden aangepakt.

Onderzoek

Huisstijl ontwerpen

Contentcreatie

Onze Aanpak

In veel gevallen van een bedrijfspositionering gaan we eerst kijken welk bedrijf er tegenover ons zit, in dit geval ook. We definiëren: wie, wat, hoe en waarom. Vervolgens hebben we hier samen met Hanno verschillende waardes aan gehangen die centraal staan in de uitstraling. Deze rolden we vervolgens uit in een huisstijl, offlinemiddelen en een toffe website. Nadat dit alles klaar was, was het tijd voor promotie in de vorm van een twee-tal toffe video’s die de kernwaarden weerspiegelen.

Het Resultaat

Een passende positionering voor deze specialist: een premium schilder met verstand van zaken die servicegericht te werk gaat. Door een stijlvolle uitstraling te ontwikkelen verschuift het segment waarin hij zich begeeft rustig aan. Door uitsluitend binnenwerk te laten zien in uitingen verschuiven we de werkzaamheden de komende jaren naar uitsluitend binnenwerk. 

Promotievideo's

Bij specialisten zoals Blauw Monumentaal Goed is goed beeldmateriaal van groot belang. Vind maar eens een afbeelding van deze specialistische dienstverlening. Om de projecten, website en printmaterialen van deze klant een boost te geven is onze fotograaf op pad geweest in Amsterdam om een heel aantal projecten vast te leggen. Hieronder het resultaat.

Fotografie

Bij een persoonlijk merk zoals Hanno Beestman is goed beeldmateriaal van groot belang. Vind maar eens een afbeelding van deze specialistische diensten met de juiste apparatuur. Om de projecten, website en printmaterialen van deze klant een boost te geven is onze fotograaf met Hanno op pad geweest om een heel mooi project vast te leggen.