De Klant


Midden in het bos, tegen een natura-2000 gebied aan zit een modern, pas gerenoveerd hotel. Een prachtige evenementenlocatie dankzij de diverse zalen. De perfecte plek dus voor een meerdaags congres met zalen tot 600 personen en 125, 2 persoons hotelkamers. Hier brainstorm je met je team in een inspirerende omgeving, weg uit de sleur van de randstad. Een hotel met diverse eetgelegenheden die een gezonde, lokale menukaart aanbieden.

Weg uit de sleur, connect met elkaar en de natuur.

De Uitdaging

 

Hoe zorg je voor een eigentijdse positionering die de rust, capaciteit en diversiteit van deze prachtige locatie uitstraalt? Een uitstraling zodat iedereen weet waar je helemaal tot rust kan komen? Want eigenlijk iedereen in Nederland zou moeten weten dat dit pareltje pas gerenoveerd is en een enorme facelift heeft gehad. Hoe bereiken we de zakelijke markt die op zoek is naar een locatie met zalen én overnachtingsmogelijkheden?

Onze aanpak

 

In diverse sessies zijn we met de marketingmanager van het hotel, de eigenaar en tekstschrijver op zoek gegaan naar unieke eigenschappen die onvermijdelijk in dit hotel verankerd zijn. In beweging komen, lokaal duurzaam tafelen, heerlijke bedden, omringd door ongerepte uitgestrekte natuur, dat is wat centraal moet staan bij de uitstraling van dit hotel. Deze hebben we weten te vangen in een huisstijl die past bij de ervaring in het hotel.

Het resultaat

 

Dit hotel is een plek waar je je thuis voelt. Een warme en luxe plek waar je kunt genieten van de natuur en heerlijk eten. Laat je telefoon even met rust en maak een connectie met de natuur, jezelf en je gezelschap. Natural connection. Een moderne huisstijl die zich uit in natuurlijke kleuren, vormen en de luxe van dit mooie hotel naar voren brengt.

006 De Werelt impressie
008 De Werelt impressie
014 De Werelt impressie
010 De Werelt impressie