Over Renee

Renee Kunnen ondersteunt zzp’ers en kleine bedrijven in financieel en administratief opzicht. Voor veel ondernemers is de boekhouding een vervelende bijkomstigheid van een bedrijf. Doormiddel van advies en ervaring helpt hij ondernemers een passende oplossing te vinden voor de administratie. Behalve tips en advies geven, kan hij met KOAS bijvoorbeeld ook de volledige boekhouding en administratieve last uit handen nemen.

 

Sommige ondernemers denken dat het geld bespaard om de boekhouding zelf te doen. Uit de praktijk blijkt echter dat een ondernemer veel beter een uur zelf geld kan verdienen. Niet alleen is de ondernemer met zijn of haar passie bezig, ook levert dit meer geld op dan Renee als boekhouder kost!

 

In de afgelopen jaren is zijn passie om zinvol te leven gegroeid. Hij kwam er op zijn achttiende achter dat er veel meer is om voor te leven dan alleen voor zichzelf. De studie die hij op dat moment volgde stond in het teken van zelfverrijking en status. Na het afbreken van deze studie begon hij met reizen en hij heeft zich voor verschillende goede doelen ingezet. In de afgelopen jaren heeft hij bij elkaar meer dan een jaar in het buitenland gezeten. Nu zet hij zich vanuit Nederland in voor goede doelen en ondersteunt hij met KOAS ondernemers en stichtingen in administratief en financieel opzicht.

 

Binnen de Wauw Factory vervult hij deze adviserende en ondersteunende rol op het gebied van financiën en administratie. Op deze manier komen de ondernemers van de Wauw Factory niet voor vervelende verrassingen te staan.