Over David

David Provoost staat voor creativiteit, is betrokken en maakt net die nodige stap extra. David is de persoon achter Provision Photography, 28 jaar oud, jonge vader van dochter Josephine en getrouwd met Rowan. Vanaf het moment dat hij een stift kon vasthouden heeft visualisatie hem geïnteresseerd, onbewust was David altijd al bezig met compositie, vorm, kleur en licht. Sinds 2006 is hij serieus actief in de visuele wereld, dat begon met motion graphics, 3d animaties en film. Vanuit daar heeft hij Fotografie en time-lapse fotografie gemaakt tot zijn passie en expertise.

 

Na een aantal jaar fotograferen als enthousiaste hobbyist is David in 2014 voor zichzelf begonnen onder de naam Provision Photography. Provision onderscheid zich door een verhaal te vertellen en daarmee emoties los te maken. Dit door dicht bij zichzelf te blijven. Tegenwoordig is fotograferen voor iedereen toegankelijk. Een foto is snel gemaakt, maar een foto met een boodschap vereist inzicht en creativiteit. Het is niet de camera die de foto tot leven brengt, maar de creativiteit en het karakter van de persoon die de foto maakt en zijn/haar inlevingsvermogen.

Omdat fotografie heel breed ingezet kan worden, is het belangrijk om je te focussen op waar je passie ligt. Daarom richt Provision zich voornamelijk op foodfotografie, portretten en bedrijfsfotografie. Dit is toepasbaar buiten in de natuur, maar ook binnen in een studio. Hier een creatieve draai aan geven is de passie van David.

 

Provision gelooft in samenwerking en is daarom aangesloten bij de Wauw Factory. Simpel gezegd; alleen kan je heel veel bereiken maar met elkaar nog veel meer. In een reclamebureau is een huisfotograaf onmisbaar, iemand die dichtbij staat en mee denkt in het creatieve geheel. Provision vervuld deze rol binnen de Wauw Factory.