Over de Wauw Factory

De Wauw Factory is een reclamebureau in Zeewolde dat bestaat uit een netwerk van creatievelingen met ieder hun eigen specialisme. Door samen te werken in één ruimte ontstaat er kruisbestuiving. Verschillende disciplines gaan samenwerken en komen tot creatievere en meer vernieuwende ideeën door hun specialismen te combineren. Samen ontwikkelen ze unieke en innovatieve reclameconcepten.

 

De Wauw Factory heeft verschillende disciplines in huis, namelijk: vormgeving, fotografie, animatie, foodstyling, videoproductie en web-ontwikkeling. De Wauw Family bestaat op dit moment uit David Provoost, Marie-Sophie Wigbers, Renee Kunnen en eigenaar Emiel Kunnen. Het team is enorm enthousiast over het concept en ziet uit naar een toekomst vol goede samenwerkingen, nieuwe uitdagingen en creativiteit.

 

Er zijn nog bureaus vrij voor creatievelingen die de Wauw Factory kunnen komen versterken, maar los van een plek ín de Wauw Factory breid het team graag haar netwerk uit met nieuwe contacten. Neem dus gerust contact op om eens te komen sparren!

Wij werken o.a. voor: