Nieuw reclamebureau opent deuren in Zeewolde

Wauw Factory stelt creatieve fabriek open voor bezichtiging

Zeewolde, januari 2015 – De Wauw Factory opent donderdag 29 januari a.s. haar deuren. Als nieuw reclamebureau in Zeewolde, bestaande uit losse zzp’ers, zal zij zich vol passie inzetten om creatieve en innovatieve reclameconcepten te ontwikkelen.

De Wauw Factory is een nieuw reclamebureau in Zeewolde dat bestaat uit een netwerk van creatievelingen met ieder hun eigen specialisme (discipline). Door hun creativiteit te bundelen zijn zij tot meer in staat dan ieder afzonderlijk.

Initiatiefnemer is Emiel Kunnen. Hij is de Wauw Factory gestart vanuit het verlangen actiever samen te werken met andere creatievelingen om meer unieke en innovatieve concepten te kunnen ontwikkelen. ‘Door samen te werken in één ruimte ontstaat er kruisbestuiving. Verschillende disciplines gaan samenwerken en komen tot creatievere ideeën door hun specialismes te combineren en samen in te zetten.’, zegt Emiel. De medewerkers zijn allemaal zzp’ers. Klanten betalen alleen de kosten van de zzp’ers die ingezet worden. Zo heb je de flexibiliteit van zzp’ers gecombineerd met de kracht van een goed reclamebureau. Samen ontwikkelen we unieke en innovatieve concepten.

Wauw Family

De Wauw Factory heeft verschillende disciplines in huis, namelijk: vormgeving, fotografie, animatie, geurmarketing en web-ontwikkeling. De Wauw family bestaat op dit moment uit Jorg Hempenius, David Provoost, Renee Kunnen en Emiel Kunnen. Het team is enorm enthousiast over het concept en ziet uit naar een toekomst vol goede samenwerkingen, nieuwe uitdagingen en creativiteit. Emiel: ‘We hebben nog bureaus vrij voor creatievelingen die de Wauw Factory kunnen komen versterken.’ De bedoeling is dat elke nieuwe zzp’er een duidelijk specialisme heeft dat toegevoegde waarde heeft voor de werkzaamheden van de Wauw Family en zelf een goede klantenkring heeft.

Opening

Na een tijd van ontwikkelen en verbouwen opent de Wauw Factory op donderdag 29 januari haar deuren aan het Mazerhard 71/hoek Westergo. Tussen 16:00 uur en 20:00 uur staat het team klaar om een ieder die geïnteresseerd is te woord te staan en het pand te laten zien. Moving Coffee is tijdens deze dag aanwezig om gasten te voorzien van een goede kop koffie of thee en er wordt gezorgd voor lekkere versnaperingen.

Meer informatie over de Wauw Factory en haar opening is te vinden op www.wauwfactory.nl. Vragen over de werkzaamheden en het team van de Wauw Factory kunnen gestuurd worden naar info@wauwfactory.nl, bellen kan ook naar (+31)636 36 40 89.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.