Webhosting

Jouw website op onze gedeelde server

Wil je jouw website in goede handen laten? Wij hebben ruimte op onze gedeelde server voor je!

Wij maken gebruik van snelle SSD-servers met voldoende CPU’s en RAM-geheugen voor snelle websites. Deze zijn bovendien 24/7 actief beveiligd tegen DDoS aanvallen. Onze server staat in Nederland en voldoet daarmee aan alle wetten rondom persoonsgegevens.

Onze hostingpakketten

Standaard factureren wij de hostingpakketten per jaar daardoor ontvang je automatisch twee maanden gratis.

Prijs per maand
Prijs per jaar
Pakketten
XS
S
M
L
XL
Per maand
€3,99
€5,99
€7,99
€9,99
€14,99
Opslag
1,5 GB
2,5 GB
5 GB
10 GB
20 GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Subdomeinen
1
3
5
10
Onbeperkt
Mailboxen
3
5
10
25
Onbeperkt
Backups*
Gratis
Gratis
Gratis
Gratis
Gratis
* Backups worden automatisch drie maal per dag gemaakt. Na een week blijft hiervan één backup bewaard tot maximaal 60 dagen.

Heb je liever een dedicated server?

Sommige website’s hebben een speciale server-configuratie nodig of hebben zulke grote bezoekersaantallen dat een gedeelde server niet volstaat. 

Je gaat dan van een gedeelde server naar een dedicated (eigen) server. Uiteraard bieden wij deze service aan en beheren we graag jouw dedicated server. Prijzen vanaf €110,oo per maand. Neem gerust contact met ons om de eisen aan jouw server door te nemen. 

Ook interessant

Website onderhoud

Voor onze klanten bieden wij ook website onderhoud. Frequente aanpassingen aan je website en  updates kunnen veel tijd in beslag nemen. Bekijk onze pakketten.

Website laten maken

Is jouw website toe aan een re-design of ben je helemaal nog niet vindbaar online? Wij gaan graag aan de slag voor je met een ontwerp op maat in jouw huisstijl!