Hoger scoren in Google; doe hier de gratis SEO Scan!

Uw website hoger in Google

Wilt u graag dat uw website hoger in Google staan dan uw concurrenten? Weet u niet goed hoe u dit het beste kunt aanpakken? Dan biedt onze gratis SEO Scan uitkomst! U ontvangt geheel gratis een beknopt rapport met een aantal punten over hoe uw website scoort in Google.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Vertaald naar het Nederlands: Zoekmachine Optimalisatie, oftewel het beter gevonden worden in Google! Om een goede positie in de zoekresultaten te krijgen heeft u een gedegen strategie en werkwijze nodig. Om goed gevonden te worden op relevante zoektermen moet natuurlijk eerst bepaald worden welke termen relevant zijn. Wij zoeken voor u uit waar de kansen en mogelijkheden liggen op basis van een zoekwoorden onderzoek.

Gratis SEO Scan!

Benieuwd naar uw online prestaties? Maak nu gebruik van onze gratis SEO Scan! Tijdens de scan kijken we naar zoekwoorden, uw pagerank, afbeeldingteksten, meta omschrijvingen en de laadtijd van uw website.

Wat ook belangrijk is, is of uw website is ingericht voor mobiele apparaten. Dit samen met de social media kanalen waar u op actief bent. Door de nieuwe richtlijnen van Google worden de berichten van social media mee genomen in de zoekresultaten. Het is dus zeker aan te raden hier extra aandacht aan te besteden.

Voordelen van de SEO Scan

Na het ontvangen van de gratis SEO Scan heeft u een duidelijk beeld van waar de knelpunten in uw website zitten. Vervolgens kunt u ervoor kiezen de knelpunten te behandelen in een gedegen zoekwoorden onderzoek speciaal voor u ontwikkeld door onze online marketeer. Want u wilt toch ook profiteren van een betere naamsbekendheid, zodat men uw bedrijf op iedere zoekterm kan tegenkomen? Hoe hoger u in Google staat, hoe sneller iemand op de website klikt, hoe meer bezoekers, hoe meer kans op verkopen.

Aanbieding:

Naast de gratis SEO Scan bieden wij dus de mogelijkheid uw website volledig onder de loep te laten nemen in een zoekwoorden onderzoek. Hieruit ontvangt u een overzicht van relevante zoekwoorden speciaal voor uw bedrijf of product. Samen bekijken we welke zoektermen belangrijk voor u zijn. Vervolgens bekijken wij in het zoekwoorden onderzoek wat de frequentie en concurrentie is op deze zoektermen en of er vergelijkbare zoektermen zijn. Dit zoekwoorden onderzoek kost nu slechts €249,-* (i.p.v. €349,-)!

Wilt u dit zoekwoorden onderzoek vervolgens omzetten naar geschikte teksten voor uw website, dan helpt onze webredacteur u hier graag bij! De prijs hiervoor is maatwerk. Bij het aanvragen van de gratis SEO Scan kunt u aangeven ook geïnteresseerd te zijn in webteksten. Wanneer u dit aangeeft zullen we contact met u opnemen om een passende offerte te maken.

Vraag via onderstaand contactformulier uw gratis SEO Scan aan!

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

 

Uw naam*

Uw e-mail*

Bedrijfswebsite*

In ben geïnteresseerd in de volgende diensten:
SEO ScanZoekwoorden onderzoekWebteksten

Opmerkingen?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.