Mijn merk bouwen vanuit de blauwdruk, hoe dan?!

Terug naar de tekentafel. Als je weet waar kansen liggen, oftewel de constructie sterk genoeg is, dan kun je gaan bouwen. Misschien is daar een kleine hercalculatie voor nodig, maar daar hebben wij wel verstand van! 

Snel naar

Strategie die werkt

Strategie is de brug tussen je doelen en ze behalen. Een uitgebreide blauwdruk van je merk. Samen met jullie team kijken we naar de beginselen van jullie strategie. Klopt die, past deze bij jullie of kunnen we hier een nieuwe richting aan geven? Door te bouwen vanuit strategie kunnen we later sneller gegronde keuzes maken die in lijn zijn met de gekozen richting.

Strategie die wij deden

Originele concepten

Concepten brengen kleur in de blauwdruk van je merk. Concepten heb je nodig om stappen te zetten binnen je (nieuwe) strategie. Het lanceren van een nieuw product, de boodschap van een campagne of een sterke briefing voor een draaidag zijn hier mooie voorbeelden van. Hierin vindt je o.a. wat we gaan doen (boodschap), hoe (middelen en uitingen) en met welke intentie (doel & doelgroep).

Enkele concepten die wij deden

Creatieve producties

Hier blinken we in uit *al zeggen we het zelf. Wij houden ervan om mooie dingen te maken. Dat komt tot uiting in onze toffe producties. We interpreteren de blauwdrukken en concepten; je blauwdruk komt nu echt tot leven. We gaan van een plan op papier naar tastbare producties en producten. 

Wij maakten deze toffe producties

Hi-end online oplossingen

De wereld die bij jouw doelgroep in zijn broekzak zit. Terwijl jij als ondernemer ’s avonds op de bank zit, is jouw doelgroep online en wordt aangesproken door je website. Of je social-media kanalen. Je kunt je werkprocessen versimpelen, informatie verzamelen en doelgroepen nog beter leren kennen. Wij ❤️ van online. In jouw plan zit dus sowieso een digitale blauwdruk. 

Onze online diensten:

Awesome designs

Logo’s, flyers > of welk drukwerk dan ook, social-media posts of de bestickering op je auto; je kunt het zo gek niet verzinnen maar we maken het voor je. Door hier met een scherp oog naar te kijken komt de boodschap nog beter over. En, geef toe, ziet er net wat beter uit dan wanneer je zelf in Paint hebt zitten knutselen, toch?! 

Designs die wij maakten

Dit, en dan op maar speciaal voor jou!

Want elke markt, doelgroep en vooral ieder merk is anders. 

Samen werken aan de blauwdruk van jouw merk?

Wil je meer weten? Mooi!

Daar kunnen we je namelijk goed mee helpen, maar dan hebben we wel wat meer info nodig: