Wauw Factory | Blog
18
blog,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Zeewolde, april 2015 - Van 14 t/m 24 april vindt de landelijke Cadeaubon Tiendaagse plaats. Tijdens deze tien dagen worden overal in het land ‘Deelwinkel Cadeaubon Hotspots’ geopend. Op deze Hotspots kunnen mensen door middel van de Deelwinkel Cadeaubon een dienst geven aan iemand die ze nog niet kennen en/of een ingevulde bon meenemen om te gebruiken, zonder dat het een tot het ander verplicht. De bonnen zorgen er voor dat nog meer mensen kunnen delen wat ze willen delen. Op vrijdag 17 april wordt de eerste Hotspot in Zeewolde geopend, De Oude Bieb!

Wauw Factory stelt creatieve fabriek open voor bezichtiging

Zeewolde, januari 2015 – De Wauw Factory opent donderdag 29 januari a.s. haar deuren. Als nieuw reclamebureau in Zeewolde, bestaande uit losse zzp’ers, zal zij zich vol passie inzetten om creatieve en innovatieve reclameconcepten te ontwikkelen.

De Wauw Factory is een nieuw reclamebureau in Zeewolde dat bestaat uit een netwerk van creatievelingen met ieder hun eigen specialisme (discipline). Door hun creativiteit te bundelen zijn zij tot meer in staat dan ieder afzonderlijk.